Päätin tehdä taloesittelystä tällaisen pienen extra-osan, tässä ei sitten ole erikseen kaikkia huoneita ihan vain ulkokuva ja pohjakuvat.

snapshot_b3f82172_742f4523.jpg picture by Melisa_93

Tässä on Stormien talo ulkoapäin. Tämä kuva tosin on otettu myöhemmässä vaiheessa, kuin mitä olen teille tänne jtällähetkellä julkaissut. Kuvan otto vaiheessa talon huoneissa on jo tapetit, talossa on ikkunat, kukkapenkkejä ja sisustustakin on saatu jo laitettua. :) Paitsi tuossakaan ei ole vielä parvekkeelle ovea. :D

snapshot_b3f82172_742d3670.jpg picture by Melisa_93

Tässä on sitten talon alakerta. Vasemmassa yläreunassa on Amberin ja Auvon huone. Oikeassa yläreunassa on sitten puolestaan Charlien huone. Alakerrasta löytyy myös kahden makuuhuoneen lisäksi, wc, olohuone ja keittiö.

snapshot_b3f82172_742f4789.jpg picture by Melisa_93

Tässä on talon yläkerta. Vasemmassa yläreunassa on Bluebellin ja Daniellen huone. Yläkerrasta löytyy myös pesuhuone/wc tosin toiseen pönttöön ei ole ollut vielä varaa joten toimiva vessa on tällähetkellä vain alakerrassa. Ja sitten on vielä aula joka toimii samalla myös toisena olohuoneena. Ja toivottavasti pian saadaan myös ovi parvekkeelle! :)

Osa 4 on tulossa vielä huomenna tai ensiviikon aikana! :)